logo

Henrik Munkholm

Nytorv 11. 2 Sal.

9000 Aalborg.

 

Tlf: 40576163

kontakt@henrikmunkholm.dk

Anbefaling af bogen

Jeg betragter mig som et heldigt menneske, jeg har læst Henrik Munkholms bog ”I kærlighedens vold”. Baggrunden var at jeg som arrangør af en konference for mænd havde indbudt Henrik som en af hovedtalerne. Her fandt jeg med det samme sympati for Henriks varme og anerkendende tilgang til sine medmennesker. Derfor købte jeg bogen jeg ikke troede jeg havde brug for.

 

Bogen er skrevet i et ligefremt sprog, der er ikke lagt fingre imellem og virkeligheden i mange ulykkelige forhold står skarpt beskrevet. Samtidig aner man hvad det kræver at ændre vaner og tanker for at komme ud af voldens favntag. Derved gør Henrik det let at forstå de voldelige mænd og se dem som mennesker der har behov for hjælp, og ikke den stigmatisering samfundet ellers møder dem med. Man forstår at ved at hjælpe den voldelige mand ud af frustrationen og magtesløsheden, løser man mange ulykkelige menneskers problem.

 

Samtidig er bogen en sand guldgrube af eksempler fra det rigtige liv, hvorved Henriks teoretiske viden bliver formidlet på en meget let fordøjelig måde. Derfor er jeg sikker på at mange vil finde inspiration til at tage de vigtige skridt der kan forandre livet – ikke bare for én men for mange.

 

Henriks faglighed som socialpædagog, mangeårige erfaring i arbejdet med (voldelige) mænd kombineret med hans NLP uddannelse har skabt et solidt fundament for en bog, der er vedkomne ikke kun for mennesker i voldelige forhold, og fagpersoner der arbejder med voldelige mænd, men også for alle os, der gerne vil være klogere på os selv og andre mennesker.

 

Bogen får mine bedste anbefalinger

 

Alex Haurand

konsulent ved FIU-LigestillingFRISPARK.com