logo

Henrik Munkholm

Nytorv 11. 2 Sal.

9000 Aalborg.

 

Tlf: 40576163

kontakt@henrikmunkholm.dk

I kærlighedens vold

Når mænd bliver jaloux, kan volden ligge snublende nær. Denne bog giver anvisninger til at bekæmpe vold i parforholdet.

Første del omhandler forskellige årsager til, hvorfor nogle personer oplever at have problemer med jalousi og vold. I anden del præsenterer jeg nogle metoder og teknikker til, hvad man kan gøre for at bryde ud af det destruktive mønster.

 

I bogen fortæller fire mænd og to kvinder deres historier om et liv med vold og jalousi. Bogen henvender sig til personer, der har problemerne tæt inde på livet i hverdagen - personen selv, hans kone/kæreste, familie og venner. Men også til professionelle, der er i kontakt med disse problemstillinger igennem deres arbejde.

 

Ønsker du at købe et signeret eksemplar af bogen til kun 139 kr. inkl. moms og forsendelse, så send en mail med dine kontaktoplysninger til kontakt@henrikmunkholm.dk

Min bog kan nu også købes som e-bog her

Anbefalinger af bogen

 

 

Kære Henrik.

Jeg er en dreng/mand på 50 år der ikke har læst mange bøger i mit liv. Men jeg lider meget af destruktiv jalousi og da jeg for anden gang i mit liv var på bibliotek blev jeg anbefalet din bog "I kærlighedens vold".

Det er en fantastisk god bog. Tak skal du have. Godt skrevet. Den fastholder én.

Citat fra en anonym læser

 

Kære Henrik

Jeg betragter mig som et heldigt menneske, jeg har læst Henrik Munkholms bog ”I kærlighedens vold”. Læs mere.

Citat fra Alex Haurand

Konsulent ved FIU-Ligestilling

 

At kunne forebygge en konflikt er vigtig for kommunalt ansatte. Og hvordan medarbejderen handler, har betydning for situationen. I perioden fra efteråret 2012 og til foråret 2013 afholdt Henrik Munkholm 6 heldagskurser i konfliktforebyggelse for rådhusansatte i Arbejdsmarkeds- og Sundhedsforvaltningen i Tårnby Kommune. Henriks såvel teoretiske som praktiske erfaring med voldsmænd gav den helt rigtige baggrund for afviklingen af kurserne. Det skabte en god balance mellem teori og praksis, så indholdet ikke blev for banalt men samtidig heller ikke for virkelighedsfjernt. Henrik fik i kraft af sin jyske lune, ligefremme og tillidsskabende facon skabt den helt rigtige ramme for kursisterne. Og kombineret med et stort engagement – for Henrik brænder for at komme volden til livs og kurserne skulle ikke bare overstås – blev der stor tilfredshed med kurserne.

Jeg kan på den baggrund roligt give Henrik min uforbeholdne anbefaling, og jeg vil ikke tøve med at bruge ham som foredragsholder eller coach.

Citat fra Mikkel Flatau

Sekretariatschef, Tårnby Kommune